Wie ben ik?

Anderen omschrijven mij als iemand die enthousiast, attent & ‘to-the-point’ is, met een goed gevoel voor humor. Ik ben altijd bezig om mensen 1:1 te coachen en om leiders en teams effectiever met elkaar te laten samenwerken. Mijn kracht is om op een pragmatische manier in combinatie met mijn resultaat-gerichtheid, mensen en teams te verbinden met hun drijfveren en ze te durven te laten kiezen voor datgene waar ze energie van krijgen.

Professionele achtergrond

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in het bedrijfsleven bij grote internationale organisaties (BakerMcKenzie, Givaudan, Jacobs Douwe Egberts (JDE) en Royal Dutch Shell) als HR-professional. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om onderdeel uit te maken van verschillende (senior) management teams. Ik heb Internationale Bedrijfskunde in Maastricht gestudeerd, aangevuld met de laatste 5 jaar praktijk ervaring in coaching, training en advies. Dit alles vanuit opleidingen als gecertificeerd Co-active Coach via CTI (Coaches Training Institute), NLP, en Insight Practioner.

Naast werk

Ik woon in Heeze met mijn lieve man en 3 fantastische kinderen (7 ,9 en 11). Ik ben dol op koken en eten, waarbij goede koffie en chocolade niet mogen ontbreken. Ik hou van skiën en paardrijden.

Mocht je vragen hebben, neem contact met me op!

Rosanne Tullemans-van Nierop

Schuiven naar boven