Coaching

Stel je jezelf deze vragen de laatste tijd steeds vaker?

  • Doe ik wel de dingen die ik wil doen?
  • Vraag je jezelf wel eens af of je iets doet omdat het moet?
  • Heb je er eigenlijk wel bewust voor gekozen?
  • Past het werk dat ik nu doe, nog bij de persoon die ik ben (geworden)? 
  • Of is de keuze al voor jou gemaakt, en ben je op zoek naar een andere functie? 

Maar ook:

  • Wie ben ik?
  • Wat wil ik (echt)?
  • Waar vind ik dat?
  • En hoe kom ik daar?

Je zit vast. Tenminste zo voelt het…

Klaar voor verandering?

Ik kan je helpen! Stap voor stap. Laten we samen kijken naar hoe je krachtige keuzes kan maken; keuzes die je maakt op grond van je motivatie, je kernkwaliteiten en de mogelijkheden. Door je innerlijke houding te herkennen en te accepteren, kun je loslaten en handel je niet meer vanuit oude ingesleten denkpatronen maar vanuit herwonnen autonome kracht. Je komt los uit negatieve repeterende gedachten. Je staat weer open voor vernieuwing.

Coaching

Coaching helpt je om verandering aan te brengen in datgene wat je onbewust weerhoudt om professioneel/persoonlijk te groeien, meer te genieten van het leven en fris positief in je eigen kracht te staan. Door in het hier-nu te durven kijken naar je innerlijke (denk-)proces, zonder oordeel, krijg je inzicht in je belemmerende patronen en remmende overtuigingen.

Bij de coaching staat centraal dat het niet gaat om wat je kunt en/of weet, maar om wat je weerhoudt om je hart te volgen, te excelleren en gelukkig te zijn. Het uiteindelijke doel is jou te helpen je leven (zakelijk en persoonlijk) naar een hoger niveau te tillen met veel aandacht voor humor en plezier.

Coaching-sessies

Het eerste gesprek is een intakegesprek. In deze kennismaking leg ik mijn werkwijze uit en specificeren we je coaching-vraag. Dit is de leidraad voor de daarop volgende gesprekken.

Vanuit verschillende invalshoeken bekijken we hoe je veranderingen kunt aanbrengen in je leven. Ik maak gebruik van verschillende coachingtechnieken en oefeningen en geef opdrachten mee om zo datgene wat we besproken hebben in de coaching sessie ook daadwerkelijk toe te passen in je dagelijkse leven.

Ik geef dus geen advies, maar zet een transformatie in gang die je blijvend verandert. Door deze transformatie van wie je bent naar wie je wilt zijn zullen oude ‘problemen’ en obstakels bijna als vanzelf oplossen.

Waar?

We kunnen afspreken in omgeving Amsterdam / Eindhoven / Den Bosch of via de telefoon of via Skype.

Schuiven naar boven